Országok

Nyelvek

Ceetrus

Kiskereskedelmi  életterek létrehozása

Közel 400 bevásárlóközponttal 12 országban Európában és Ázsiában, az Ceetrus ma az egyik vezető helyen áll az európai bevásárlóközpontok ingatlanpiacán.

Az Ceetrus 40 év alatt általános szakértelemre tett szert a kereskedelmi ingatlanok területén, és elsajátította a teljes befektetési értékteremtési láncot a tervezésen, értékesítésen, kezelésen és a központok üzemeltetésén keresztül a dinamikus ingatlanmenedzsmentig.

Kereskedői gének

Története és értékei mélyen beivódtak kereskedői génjeibe. Fizikai, érzelmi és kapcsolódó kereskedelme minden vállalati kezdeményezés alapja.

Az Ceetrus központok sikerének kulcsa a kereskedőkkel való kapcsolatban rejlik. Vonzó üzleti palettával rendelkeznek: kihelyezési stratégia, a tevékenységi ágazatok közötti egyensúly, piacvezető kereskedők, eredeti koncepciók és minőségi önálló kereskedők, szinergia a cégek között stb.

Az Ceetrus életre kelti a közösségi kapcsolatokat és megosztja az információkat kereskedelmi partnereivel, nap mint nap a fenntartható fejlődésük érdekében dolgozik a fogyasztási szokások és trendek változásának időszakában.

Az Ceetrus az Auchannal együtt a legjobb forgalmat generálja az általa működtetett helyeken.

Hírlevél