Országok

Nyelvek

Ceetrus

Világunk változik, a lakosság elvárásai fejlődnek és a városok átalakulnak. Azért, hogy a jövő városának tervezéséhez hozzájáruljon, a Ceetrus, amely 2018 júniusáig Immochan néven volt ismert, most már több, mint egy kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó cég: egy vegyes ingatlanfejlesztő társaság.

Átalakulásunk előnyei először a meglévő helyszíneinknél lesznek érezhetőek. Fontos számunkra, hogy növeljük kereskedelmi helyszíneink vonzerejét, valamint hozzájáruljunk bérlőink és partnereink sikereihez.

Erre tekintettel, az innovatív látogatói élmény nyújtása, a személyre szabott szolgáltatások és a kiváló ügyfélkapcsolatok mellett, kereskedelmi helyszíneink kínálatát lakóingatlanok, irodák, szabadidős tevékenységek, a kultúra és városi infrastruktúrák integrálásával fokozzuk.

A város megfigyelőjeként és a lakosság igényeit szem előtt tartva, új fejlesztésekhez is hozzájárulunk, hogy minden régió számára olyan széleskörű városi megoldásokat nyújtsunk, amelyek racionálisak, a felhasználókra és a jelenlegi igényekre szabottak, és amelyek kapcsolatokat teremtenek.

Az életteli, fenntartható és okos Ceetrus terek megfelelnek mindannak, amik vagyunk, és amik lenni szeretnénk: elkötelezettek egy folyamatos közös építkezésre, valamint a részvényeseinkkel való párbeszédre, támaszkodnak a kollektív intelligenciára és tisztelik az embereket és a környezetet.

A jövőnk most épül.
with citizens for citizens

Hírlevél