Országok

Nyelvek

CSR: VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Elkötelezettség és felelősség

Hiszünk egy olyan világban, ahol csökken az energiafogyasztás, ahol figyelünk a társadalmi és regionális egyenlőségekre, amely magában foglal egy multifunkcionális mixet, védi a biodiverzitást, miközben értékteremtő, egyre inkább kapcsolódó hellyé válik. Célunk, hogy támogassuk ezt a csodálatos átalakulást és ehhez a saját szerepünk betöltésével hozzájáruljunk.

Pozitív hatás

Társadalmi felelősséget vállaló cég vagyunk, amely törekszik arra, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomát. Az energiateljesítmény optimalizálása, a környezeti veszélyek megelőzése, a nemzetközi tanúsítványok beszerzése, a közszolgáltatások és a tömegközlekedés lehetővé tétele képezik az alapját a környezetmenedzsmentünknek. Továbbá szeretnénk hasznos szerepet játszani minden régióban; célunk, hogy kielégítsük a települések különböző lakóinak igényeit.

Nálunk az emberek az elsők

Cégünk egy erős kulturális DNS-en alapul, amely az embereket helyezi tevékenységünk középpontjába. A csapat minden tagja teljes mértékben részt vesz a cég jövőjének építésében. Munkavállalói résztulajdonosi programunk révén összekötjük az egyéni megtakarításokat a cég növekedésével. Olyan munkakörnyezetet és menedzsment politikát biztosítunk, amely az önállóságon és az egyéni felelősségen alapul. A döntéseket a helyi szinthez lehető legközelebb hozzuk meg.

Közösségi és környezeti részvétel

A Közösségi Vállalkozások Alapítványunk Franciaországban több mint 90 városi agglomerációban segít a vállalkozóknak, terveink szerint ez a szolgáltatásunk hamarosan világszerte jelen lesz. Projektek százait segítünk megvalósítani, munkahelyeket teremtünk és új szolgáltatásokat nyújtunk. Értékeinkhez híven arra törekszünk, hogy az első számú közösségi innovációk inkubátora legyünk a régióinkban.

Hírlevél