Országok

Nyelvek

CSR: VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Elkötelezettség és felelősség

Hiszünk egy olyan világban, ahol csökken az energiafogyasztás, amely tiszteletben tartja a társadalmi és regionális egyenlőségeket, védi a biodiverzitást, miközben értékteremtő és egyre szorosabb kapcsolatokkal rendelkező hellyé válik. Célunk, hogy szerepünk betöltésével hozzájáruljunk világunk folyamatos átalakulásához.

Pozitív hatás

Etikus, társadalom- és környezetbarát szervezet vagyunk, amely törekszik arra, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát minden országban, ahol jelen van, ugyanakkor hasznos regionális szerepet tölt be, és figyelembe veszi a helyi lakosság szükségleteit. Az energiateljesítmény optimalizálása, a környezeti veszélyek megelőzése, a nemzetközi tanúsítványok beszerzése, a közszolgáltatások és a tömegközlekedés lehetővé tétele környezetmenedzsmentünk alapját képezik.

Nálunk az emberek az elsők

Szervezetünk erős kulturális DNS-en alapul, amely az embereket helyezi tevékenységünk középpontjába. A csapat minden tagja részt vesz cégünk jövőjének építésében. Munkavállalói résztulajdonosi programunk révén összekötjük az egyéni megtakarításokat a cég növekedésével. Olyan munkakörnyezetet és menedzsmentpolitikát biztosítunk, amely az önállóságon és az egyéni felelősségen alapul. A döntéseket igyekszünk regionálisan meghozni. A szervezet 2030-as víziójának megfogalmazásában valamennyi munkatársunk részt vett. 

 

Közösségi és környezeti részvétel

Közösségi Vállalkozások Alapítványunk Franciaországban több mint 90 városi agglomerációban segít a vállalkozóknak, és terveink szerint hamarosan világszerte jelen lesz. Projektek százait segítjük megvalósítani, támogatjuk a munkahelyteremtést és az új szolgáltatások bevezetését. Értékeinkhez híven arra törekszünk, hogy a közösségi innovációs projektek első számú támogatói legyünk a régióinkban.