Országok

Nyelvek

Fejlesztés

Megalakulása óta a Ceetrus 12 országban van folyamatosan jelen. Tevékenységei közé tartozik az Auchan hipermarketek üzletsorainak bérbeadása és üzemeltetése.

Rekord mennyiségű befektetés

2021-ig a Ceetrus nemzetközi szinten 80 új központ megnyitását vagy bővítését és 1.200.000 m2 folyamatban lévő projekt megvalósítását tervezi. A fejlesztési terv részeként Franciaországban, Kelet-Európában és Ázsiában a Ceetrus számos nagyszabású projektet tervez, köztük 10 olyan fejlesztési helyszínnel, amelynek az összterülete meghaladja az 50.000 m2-t. Az új stratégiája elérése érdekében a társaság 2021-ig fejlesztésre több mint bruttó 1,9 milliárd eurót, egyéb tevékenységére pedig 1,2 milliárd eurót költ.   

Együttműködés harmadik személyekkel– egy új tevékenység

A Ceetrus legtöbb esetben kizárólagos tulajdonú ingatlan fejlesztésre törekszik, ugyanakkor nyitott mind az állami, mind a magán befektetőkkel való együttműködésre.

Jelenleg a Ceetrus arra összpontosít, hogy portfóliójának valós értékét növelje azáltal, hogy helyszíneit kiskereskedelmi, irodai vagy lakó ingatlan komplexumokkal kombinálja. A Ceetrus erős környezetvédelmi szemléletmóddal is rendelkezik: minden projekt Breeam minősítési eljáráson megy keresztül.