Országok

Nyelvek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatok – Ceetrus felelősségvállalása alatt elvégzett – számítógépes feldolgozásának célja az Ön kéréseinek feldolgozása. A csillaggal (*) jelölt személyes adatokra vonatkozó mezők kitöltése az Ön kérésének feldolgozásához szükséges. Személyes adatai az Ceetrushoz kerülnek továbbításra.

Jogában áll hozzáférni, módosítani vagy ellenezni – törvényes okokból –, illetve törölni az Önre vonatkozó személyes adatokat. Ehhez postai küldeményként feladott levelét az alábbi címre kérjük megküldeni:

CEETRUS France
Rue du Maréchal de Lattre de Tassigny
59170 CROIX

SZELLEMI TULAJDON

A weboldal teljes tartalma a szerzői jogra és a szellemi tulajdonra kiterjedő franciaországi és nemzetközi jogvédelem alatt ál. Minden sokszorosítási, képviseleti és adaptációs jog az Ceetrus által fenntartva, beleértve a letölthető dokumentumokat, illetve a grafikai elemeket és fotografikus tartalmakat.

A honlap részben vagy egészben történő másolása és terjesztése a terjesztési igazgató kifejezett engedélye nélkül hamisításnak minősül, és az elkövető polgári és / vagy büntetőjogi felelősségre vonását vonhatja maga után. 

A HONLAP HASZNÁLATA

Az Ceetrus nem vállal felelősséget azon információkra és oldalakra vonatkozóan, amelyek jelen oldalon keresztül elérhető termékekre, programokra és szolgáltatásokra, vagy bármely más oldalra való hivatkozásokat tartalmaz.

Az Ceetrus nem vállal felelősséget a weboldalán keresztül elérhető oldalak tartalmáért, sem pedig azok felhasználásáért.

Az Ceetrus minden szükséges óvintézkedést megtesz a honlap működésének biztonsága érdekében, azonban nem vonható felelősségre harmadik fél által elkövetett támadásért, amely a felhasználók adatainak vagy programjainak megsemmisítését vagy meghamisítását vonja maga után. 

Az Ceetrus ezenfelül tilt minden olyan tartalmat, amely a jogszabályokba vagy erkölcsi szabályokba ütközik, illetve sértheti az emberi méltóságot. Ezért kötelezettséget vállal arra, hogy minden ilyen, csalás által felkerült tartalmat – mindennemű felelősségre vonás terhe nélkül – haladéktalanul töröljön, amint az a tudomására jut.​