Országok

Nyelvek

Kiskereskedelmi vízió

A Ceetrus számára minden Bevásárló Központ egyedi. Az épület építészetétől és belsőépítészetétől kezdve, a bérlők kiválasztásán át a megfelelő marketing tervig. A Ceetrus célja, hogy egyedülálló kereskedelmi ingatlanokat hozzon létre; olyan helyeket, amelyek válaszolnak a helyi közösségek elvárásaira, és amelyek magukon viselik a régió jellegzetességeit. 

Szolgáltatások és ügyfélszolgálat a legmagasabb színvonalon 

A Ceetrus mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók szívesen és nagy számban látogassanak el a Bevásárló Központjaikba. Ezt a régió lakosságának igényeire szabott kínálat teszi lehetővé. Annak érdekében, hogy a Bevásárló Központ látogatása a lehető legtöbb előnnyel járjon, a Ceetrus különös figyelmet fordít a többcsatornás értékesítésre és a rendelkezésre álló szolgáltatások tökéletesítésére.

Egyedülálló élmények és emlékek

A Ceetrus új élményeket kínál a vásárlók részére. Minden szolgáltatás, még a legegyszerűbb is, tükrözi azt, hogy a cég milyen jelentőséget tulajdonít minden egyes vásárlónak. A Ceetrus szeretné, ha különböző témájú rendezvényei minden generáció képviselője számára elérhetőek és emlékezetesek lennének.

Ezek a szempontok – a tisztán kereskedelmi tevékenység mellett – arra ösztönzik a vásárlókat, hogy látogassanak el a Ceetrus Bevásárló Központokba és azokba gyakran vissza is térjenek.